FAQ

Meest gestelde vragen

Het meest belangrijke is ons adres:
Overdag kun je inchecken via onze lunchroom DARQ, zodat ons personeel je kan verwelkomen.

Volledige adres: Maastrichter Smedenstraat 2, 611GL Maastricht

De ingang van het hotel is aan de rechterkant van het terras van onze lunchroom DARQ. Het is een zwarte deur met een cacaovrucht erop. Ingang hotel: Kleine Stokstraat 6C, 6211 EW, Maastricht.

Goed om te weten: het ligt op een hoek dus daarom heeft het een andere straatnaam.

Omdat we midden in het centrum zitten kun je helaas niet direct bij onze accommodatie parkeren, maar maak je geen zorgen, er zijn genoeg opties op loopafstand.

Op deze website vind je alle opties: https://www.visitmaastricht.com/accessibility/parking?aim[0]=parkeren 

Dichtstbijzijnde betaalde parkeerplaats bij ons hotel (5 minuten lopen):  

https://www.q-park.nl/en-gb/parking/maastricht/o-l-vrouweparking/


Inchecken bij lunchroom DARQ is mogelijk tussen 14:00 en 18:00 uur. Arriveert u na 18:00? Stuur dan een mail naar  hello@boutiquehoteldarq.com of sms op: 0031642086505 met de verwachte aankomsttijd. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er iemand klaarstaat om u te verwelkomen, of een toegangscode te geven voor het hotel.

Check-out is mogelijk tussen 08:30 en 10:00 uur. Als je liever wat langer wilt blijven, dienen we dit van tevoren te bespreken, hier zijn kosten aan verbonden. Ontbijt is mogelijk tot 11.00.

✓ Check-in van 14:00 tot 18:00
✓ Check-out tot 10:00
 
Als je graag vroeg wilt inchecken of laat wilt uitchecken, kun je een speciaal verzoek doen tijdens het boeken.
Let op: speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd. Als vroeg inchecken of laat uitchecken essentieel is voor jouw reisplannen, raden we je aan de annuleringsvoorwaarden te controleren voordat je boekt.

Als je bij ons een kamer boekt is dit inclusief ontbijt. Je kunt kiezen uit een ‘Traditional of een Healthy Breakfast’. Ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 – 11:00. Je kunt op voorhand doorgeven hoe laat je graag wilt komen ontbijten. Je kunt tevens ook kiezen voor ontbijt op de kamer, ook dat horen wij dan graag op voorhand. 

Boutique Hotel DARQ heeft helaas geen optie om te dineren, maar wij hebben genoeg leuke restaurants om ons heen. Mocht je advies of hulp nodig hebben, laat het gerust weten. We helpen graag! 

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Boutique Hotel DARQ.